Sluit menu

Plattegrond

Zoutsteensauna 80°C

Infrarood sauna

Stoomcabine

90 graden sauna

whirlpools

Rustbanken

Lounge

Beautysalon

Plattegrond

BLUE Spa Haamstede is een kleinschalige spa met 8 sauna- en wellnessfaciliteiten, enkel binnen. Bekijk hier de plattegrond.

Download plattegrond

Zoutsteensauna 80°C

Trakteer jezelf en geniet van de sfeer en de geur van het helende Himalaya zout! De energetische effecten van zoutsteen bevorderen een positieve mentale houding en helpen angst, depressie en melancholie te verlichten. Het zout heeft een revitaliserend effect en inspireert opnieuw te focussen op de juiste energie en doelen te bereiken.

Reserveer direct

Infrarood sauna

De infrarood sauna is een milde warme ruimte. De werking van deze sauna is gebaseerd op infraroodwarmte. Deze dieptewarmte dringt tot diep in de huid door. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en kunnen spieren heerlijk ontspannen. 

Doordat de warmte tot diep in de huid door dringt worden de afvalstoffen in je lichaam snel afgevoerd.

Reserveer direct

Stoomcabine

De aangename warmte in het stoombad opent de poriën waardoor de mintdampen een diep reinigend effect geven. Het bevordert de elasticiteit en soepelheid van de huid. Daarnaast heeft de stoom een heilzame werking op de luchtwegen. Bij zwangerschap wordt deze cabine afgeraden i.v.m. de mint geur.

Reserveer direct

90 graden sauna

Deze sauna is trouw aan de traditie van muren en banken van zacht gepolijst hout. Met een temperatuur van 90 °C en een lage luchtvochtigheid van 10% is het ideaal voor het reinigen van de huid.

Reserveer direct

whirlpools

De whirlpools bevinden zich in het middelpunt van BLUE Spa Haamstede. Rondom de whirlpools bevinden zich alle overige facilteiten. Het warme water in combinatie met de massagestralen hebben een positieve invloed op spieren, je gemoed en op de bloedsomloop.

Reserveer direct

Rustbanken

Ontspan op de houten rustbanken. De rustbanken lopen vanuit de 90 graden sauna door over het saunaplein. Met uitzicht op de whirlpools droom je even helemaal weg en kom je heerlijk tot rust.

Reserveer direct

Lounge

Naast de zoutsteensauna en de douches, vind je lekkere loungestoelen waar je een goed boek, magazine of tijdschrift kunt lezen. Ook is dit de plek voor een echt 'bij-klets' moment tijdens jouw spa-moment. 

Reserveer direct

Beautysalon

BLUE Spa Haamstede beschikt over een uitgebreide beautysalon waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering en massages. De beautyspecialistes werken met het Italiaanse beauty topmerk [ comfort zone ].
Je bent van harte welkom; ook als je geen gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten. Neem eens lekker tijd voor jezelf, kom langs en ontdek welke behandeling jouw het beste past.

Wij raden je aan om een week voor aankomst jouw behandeling bij ons te reserveren. Twijfel je over welke behandeling het beste bij jouw huid past? Wij adviseren je daar graag over en bieden voor zowel mannen als vrouwen behandelingen op maat.

Reserveer direct